Raportointi

Tarjoamme laadukkaat raportointipalvelut, joiden avulla saat oikea-aikaista informaatiota yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Asiakkaanamme saat reaaliaikaiset taloushallinnon raportit ja ennusteet, jotka ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan – päätät itse millaisia raportteja ja millaista informaatiota tarvitset.

Kirjanpidon raportointi

Kirjanpidon avulla on mahdollista seurata ja tarkastella yrityksen taloudellista tilannetta niin työntekijöittäin, kustannuspaikoittain kuin toiminnoittainkin. Eri toimialat huomioiden on mahdollista seurata myös erillisiä projekteja tai osastoja. Näin ollen tuottojen, kulujen, katteiden ja menekkitietojen tarkastelu on sujuvaa juuri sillä tasolla kuin asiakkaana olet toivonut. Raportointiin voidaan sisällyttää myös informaatiota esimerkiksi asiakas- ja tuotekohtaisesta kannattavuudesta ja myyntiluvuista.

Tunnuslukuraportit

Tunnuslukuraportit tuotetaan kirjanpidon pohjalta, ja ne voidaan toteuttaa joko osana sähköisen taloushallinnon ratkaisua tai vaihtoehtoisesti toimittaa erikseen muun kirjanpidon raportoinnin mukana kirjanpitokausittain. Tunnuslukuraportit sisältävät yleisimmät johdon tunnusluvut yrityksesi päätöksenteon tueksi. Tarvittaessa käymme raportit aina läpi kanssasi.

Laitetaan numerot kuntoon!